Rookwaren

Tabakken en Sigaretten

Wij bieden u een groot assortiment binnen- en buitenlandse sigaretten, shag en snuiftabak.
Kom voor het complete aanbod langs in één van onze winkels.

HOLLANDSE SIGAREN

Nederlandse sigaren

Wanneer we spreken over landen met een echte sigarencultuur, wordt er meestal gedacht aan tropische bestemmingen als Cuba en Brazilië. Toch zijn ook de Nederlandse sigaren wereldwijd gekend omwille van hun uitstekende kwaliteit. We vertellen u – met veel plezier en trots – meer over sigaren uit Nederland.

Nederland is de één van de grootste exporteur van sigaren ter wereld. Jaarlijks worden er ongeveer 2 miljoen sigaren geëxporteerd naar bestemmingen over heel de wereld. Het succes van de Nederlandse sigaar is te wijten aan onze sublieme tabak (die wordt ingekocht) en onze unieke melanges. Een Nederlandse sigaar bestaat uit 15 tot zelfs 20 verschillende tabakssoorten.

Op zoek naar de meest kwalitatieve Nederlandse sigaren? Bij van Verseveld in Geleen en Heerlen vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan Nederlandse sigaren van verschillende merken zoals: * Agio * Olifant * Handwerk * Balmoral * Mehari´s * Hoogeboom * Oud Kampen * Ritmeester Moods * Smoko * Jacob van Meer * Panter * Eenmalig * Hajenius * La Paz * Justus van Maurik * Country, Mini´s.

Longfillers

Longfiller sigaren worden gemaakt van hele tabaksbladeren en handmatig gerold, deze worden geconditioneerd bewaard voor een optimaal rookgenot. De hoofdnerf van de bladeren is verwijderd waardoor er een lang blad overblijft. Wij bieden u een groot assortiment aan longfiller sigaren zoals onder andere: * Cohiba *Balmoral * Flor de Oliva * Romeo y Julieta * Flor de Copan * NUB * Montecristo * Upmann * Hoyo de Monterrey * C.A.O. * Bolivar * Macanudo * Vegafina * Partagas * Don Tomas

E-roken

Een e-sigaret (elektronische sigaret) verdampt een vloeistof die een mengsel van smaakstoffen en andere stoffen bevat. De vloeistof, of e-liquid, wordt verhit zodat er damp ontstaat die de gebruiker kan inhaleren. De vloeistof bevat naar keuze wel of geen nicotine.

Heat-not-burn met IQOS: het gevoel van roken met de eigenschappen van vapen: Dit type e-sigaret verwarmt een tabakstick in plaats van vloeistof, voor een authentieke smaakbeleving.

Pod-style met Logic, MyBlu en Vype: enkel de (voorgevulde) pod vervangen. Geen gedoe met het vullen van de e-liquid of het vervangen van de coils. Zeer compact en robuust met anti-lekkage systeem.

Pen-style: zoals de naam zegt lijkt deze op een pen. Hierbij moet u af en toe onderdelen vervangen zoals de coil.

Box Mods: zijn meestal ergonomische rechthoekige “doosjes” met veel instellingsmogelijkheden zoals wattage en temperatuur.

Millers is ons huismerk e-liquids en worden geproduceerd in Nederland met verschillende PG/VG verhoudingen. Millers e-liquid is door de 70 PG/30 VG verhouding een ideale e-liquid voor elk soort damper.

Wij bieden u een breed assortiment aan e-rokersbenodigdheden nog buiten deze groepen.
Contacteer ons voor meer informatie of nog beter, neem een bezoek aan van onze winkels en laat u door ons adviseren.

Rokersbenodigdheden

Van Verseveld biedt u een uitermate breed assortiment rokersbenodigdheden aan.
Zoek u iets specifieks, dan hebben wij dit hoogstwaarschijnlijk wel in huis.

De rokersbenodigdheden die wij u onder andere aanbieden zijn:

  • Vele merken vloei en hulzen
  • Aanstekers: het assortiment varieert van wegwerpaanstekers zoals BIC en Djeep (vuursteen en elektrisch) tot luxe aanstekers, zoals Zippo en Dupont
  • Benodigdheden voor sigaretten/shag: hulzenstoppers, sigarettenfilters (anti-teer), asbakken, bewaardoosjes en shagzakken/shag-etuis
  • Benodigdheden voor sigaren: sigarenknippers en –scharen van bijv. het merk Xikar, humidors/bewaardozen en sigaren-etuis
  • Benodigdheden voor de tabakspijp: tabakspijpen, stampers, tabakszak, pijpenragers, pijpenkrabbers en filters
  • Een zeer groot assortiment lange vloei, blunt-wrap, grinders en al uw speciale benodigdheden
  • Prachtige shisha pijpen, meerdere soorten smaaktabak (met nicotine), steaming stones (zonder nicotine), kooltjes en (kolen)branders, wij hebben het allemaal

Van Verseveld Heerlen

Saroleastraat 80A
6411 LW Heerlen

Tel. 045-5714666

Openingstijden

ma. 12.00-18.00
di.  09.30-18.00
wo. 09.30-18.00
do.  09.30-18.00
vr.  09.30-18.00
za. 09.30-17.00

Van Verseveld Geleen

Elisabethstraat 38
6161 GT Geleen

Tel. 046-4743754

Openingstijden

ma. 12.00-18.00
di. 10.00-18.00
wo. 10.00-18.00
do. 10.00-18.00
vr. 10.00-18.00
za. 10.00-17.00

Onze diensten & Producten

Rookwaren

Goud & Zilver

Horloges

Loterijen