TOTO

TOTO

Toto heeft verschillende spellen. Je voorspelt de wedstrijd na 90 minuten officiële speeltijd. Dus inclusief blessuretijd, zonder eventuele verlenging. Door je inleg te vermenigvuldigen met de quotering (dit is de winstfactor) weet je hoeveel geld je wint als jouw voorspelling uitkomt. Meespelen kan al vanaf € 1. Met Toto wordt sport nóg leuker en nóg spannender!

Hieronder vindt u een korte uitleg van de mogelijkheden binnen het spel TOTO.

Fulltime

Uit het dagelijkse aanbod van wedstrijden in binnen en buitenland selecteer je 1 tot 9 duels waarvan je de uitkomst voorspelt. Voorspel of de thuisspelende club wint (1), het een gelijkspel wordt (X) of de uitspelende club wint (2).

Heb je alle wedstrijden juist voorspeld? Dan win je een geldbedrag.
Je inleg wordt vermenigvuldigd met de quoteringen – de winstfactoren – die bij het juiste resultaat staan. En dit bedrag win je.

Halftime / Fulltime

Voorspel voor zowel de rust als het einde van de wedstrijd of de thuisspelende club wint (1), het gelijkspel wordt (X) of de uitspelende club wint (2).

Handicap

Dit is hetzelfde als een Fulltime voorspelling, met het verschil dat een team een of meerdere doelpunten voorsprong krijgt toegekend. Deze wordt opgeteld bij het wedstrijdresultaat. De voorsprong staat voor de quoteringen vermeld, bijvoorbeeld 0-1. Bij 0-1 krijgt het uitteam één doelpunt voorsprong.

Als de werkelijke uitslag van deze wedstrijd 1-0 is, dan is het resultaat van de reguliere wedstrijd een thuiswinst. Voor de handicapwedstrijd geldt de werkelijke uitslag + de handicap: 1-0 + 0-1 = 1-1. Een gelijkspel dus.

Als de werkelijke uitslag van deze wedstrijd 0-0 is, dan is het resultaat van de reguliere wedstrijd een gelijkspel. Voor de handicapwedstrijd geldt de werkelijke uitslag + de handicap: 0-0 + 0-1 = 0-1. Een uitwinst dus.

Als de werkelijke uitslag van deze wedstrijd 2-0 is, dan is het resultaat van de reguliere wedstrijd en de handicap wedstrijd een thuiswinst (2-0 + 0-1 = 2-1)

Score

Toto selecteert iedere week de meest aantrekkelijke wedstrijden uit de binnen- en/ of buitenlandse competitie(s). De uitdaging voor jou is om van een van deze wedstrijden te voorspellen wat de exacte eindstand is. Hoe zekerder je bent van je zaak, hoe hoger je inleg natuurlijk. Een goed voorspelde uitslag kan een leuke winst opleveren.

Toto-13

Voor Toto-13 stelt Toto een programma samen van 13 topwedstrijden. De uitdaging voor jou is om van alle 13 wedstrijden te voorspellen wie er na 90 minuten officiële speeltijd wint. Dat doe je door per wedstrijd te kiezen voor een 1 (winst voor de thuisploeg), een X (gelijkspel) of een 2 (winst voor de uitploeg). Heb je alle wedstrijden goed voorspeld? Dan pak je de Jackpot van € 10.000,- of meer!
Je kunt bij Toto-13 ook kiezen om de systeemvariant te spelen. Dat betekent dat je bij wedstrijden waarvan je niet 100% overtuigd bent wie er wint, meerdere resultaten tegelijk kunt voorspellen. Bij een 2-kans doe je 2 voorspellingen per wedstrijd. Je voorspelt bijvoorbeeld dat het thuisteam wint of gelijkspeelt. Bij een 3-kans doe je 3 voorspellingen per wedstrijd. Deze wedstrijd voorspel je dus altijd goed! Boven het wedstrijdoverzicht zie je een schema met de varianten die je kunt spelen.
De Jackpot start op € 10.000,- en loopt steeds op wanneer deze niet gewonnen is. Zo kan de Jackpot oplopen tot wel € 100.000,-. Ook bij 12 of 11 juist voorspelde wedstrijden win je een geldprijs. De hoogte van de prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal winnende voorspellingen.
Voor elke voorspelling geldt:

-       13 goed is de Jackpot

-       12 goed is de 2e prijs

-       11 goed is de 3e prijs

Tip

Bij Tip zijn diverse voorspellingen mogelijk en het kan van alles zijn. Bijvoorbeeld: wie wordt kampioen van de Eredivisie? Of wie scoort het eerste doelpunt bij Feyenoord - Ajax? Tip heeft nu vaste quoteringen. Je winst wordt bepaald door je inleg x quotering.

Combinatiemogelijkheden

In één voorspelling kun je 1 tot 9 wedstrijden combineren.

Single betting: Deze wedstrijd kun je los voorspellen, zonder een combinatie te maken met een andere wedstrijd.

Double betting: Deze wedstrijd voorspel je altijd in combinatie met een andere single of double wedstrijd.

Bij de overige wedstrijden voorspel je een combinatie van minimaal 3 en maximaal 9 wedstrijden. In deze combinatie kun je ook single en double wedstrijden meenemen.

Je kunt meerdere spelopties en sporten in één voorspelling combineren.Het is niet mogelijk meerdere spelopties van één wedstrijd in één voorspelling te plaatsen. Om te winnen dienen alle combinaties in één voorspelling juist te zijn.

De inleg voor Toto bedraagt per speelkans minimaal € 1,- en maximaal € 22,-. Bovendien is van toepassing, dat per speelkans maximaal € 150.000,- kan worden gewonnen, ongeacht de hoogte van de inleg in combinatie met de van toepassing zijnde quoteringen.