Miljoenenspel

MiljoenenspelMiljoenenspel

Het Miljoenenspel is een nieuwe wekelijkse loterij, georganiseerd door de Nederlandse Staatsloterij. Het leuke aan het Miljoenenspel is dat er niet één speler multimiljonair wordt, maar dat er meerdere spelers 1 miljoen euro winnen! We maken simpelweg meer mensen 1 miljoen rijker. De Jackpot begint bij 1 miljoen euro en groeit elke zaterdag als hij niet valt.

Als de Jackpot valt, dan wordt hij verdeeld over meerdere daadwerkelijk verkochte loten. Het Miljoenenspel is een wekelijkse loterij. Elke zaterdag worden er drie hoofdprijzen getrokken: €100.000,-, €10.000,- en €5.000,-. Er zijn ook kleinere prijzen te winnen (tussen de €1,50 en €450,-). Hoe meer cijfers je goed hebt, hoe hoger je prijs.

Een lot kost slechts €5,-. Alle prijzen zijn belastingvrij.

Winnen kan op verschillende manieren:

Je hebt het winnende lotnummer waarop die week de Hoofdprijs valt. Elke zaterdag gaan er gegarandeerde Hoofdprijzen uit van €100.000,-, €10.000,- en €5.000,-.

Als op jouw lot het middelste cijfer hetzelfde is als op het lotnummer waar die week een Hoofdprijs op is gevallen, win je een prijs die ligt tussen de €1,50 en €3,50,-.

Als een of meer cijfers van jouw lotnummer in dezelfde volgorde en op dezelfde plaats staan als op het lotnummer waar die week een Hoofdprijs op is gevallen, win je een prijs die ligt tussen de €1,50 en €450,-.