Lotto

lotto

Hoe speel je Lotto?

Meespelen met Lotto is heel eenvoudig. Je kiest 6 getallen tussen 1 en 45. Elke zaterdag is er een trekking. Je kan al miljonair worden als je meespeelt voor € 2,- per lot.

Wat is Lotto XL?

Maak kans op € 1.000.000,- met Lotto XL. Gun jezelf een extra winkans op een groot bedrag met Lotto XL! Voor maar € 1,- voeg je Lotto XL toe aan je lot en maak je elke zaterdag kans op extra prijzen tot wel € 1.000.000,-. De Lotto XL trekking vindt plaats na de gewone Lotto trekking op zaterdagavond en je speelt mee met dezelfde 6 getallen.

Wat is Super Zaterdag?

Elke laatste zaterdag van de maand is het Super Zaterdag bij Lotto. Er zijn dan niet één, maar twee Lotto trekkingen. Speel je mee met beide trekkingen? Dan maak je een dubbele kans op de Jackpot én je kunt ook nog eens de Super Zaterdag prijs van € 50.000,- winnen.

Hoe werkt de Lotto trekking?

De wekelijkse Lotto trekking is op zaterdag. Er worden dan 6 getallen en een reservegetal getrokken. Vanaf zaterdagavond 21:00 uur weet jij of je de Jackpot of een van de vele andere Lotto prijzen hebt gewonnen!

Welke prijzen kan je winnen?

Elke zaterdag weer zijn er honderdduizenden prijswinnaars bij Lotto. De Jackpot is minimaal € 2.500.000,- en stijgt als hij niet valt elke week met € 200.000,-. Speel je mee met Lotto XL? Dan maak je ook nog eens kans op prijzen tot wel € 1.000.000,-.