Horlogebanden & reparaties

horlogereparaties

Bij van VerseBij van Verseveld kunt u terecht van kleine tot grote reparaties aan uw horloge. Is het misschien de band die loslaat of stopt het uurwerk er ineens mee, bij van Verseveld krijgt u altijd grondig advies. Kom gerust even langs met uw horloge bij één van onze winkels en u wordt vrijwel direct geholpen door één van onze deskundige medewerkers.

Horlogebanden

Leder, staal, stof, rubber of polyester, bij ons kunt u voor alles terecht. Van de hipste zomerkleuren tot een nette kroko-print band, keuze genoeg. Mocht u een merkband zoeken voor een horlogemerk welke wij voeren kan deze altijd opgevraagd en besteld worden bij één van onze groothandels. U heeft al een horlogeband vanaf €9,95! Meestal wordt de band direct aan het horloge bevestigd en nagekeken op verdere eventuele gebreken aan buitenkant van de kast. Gratis en voor niets! Ons assortiment horlogebanden bestaat uit wel 500 verschillende banden! Dus kan uw horloge wel een opfrisser gebruiken? Kom snel langs!

Horlogepinnen

Ook de pinnen die uw horlogeband, schakels of gesp bij elkaar houden kunt u bij ons vinden. Neem uw horloge altijd mee, want dit gaat meestal om millimeters! (Moeilijke plaatsing van pinnen nemen wij op een uurtje of wellicht een langere tijd aan).

Horlogegespen

Een horlogegesp is snel verloren. Vaak door vallen of stoten kan dit van de band losgaan en kwijtraken. Geen Een horlogegesp is snel verloren. Vaak door vallen of stoten kan dit van de band losgaan en kwijtraken. Geen paniek, hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Voor slechts €2,50 per gesp kunt nog steeds uw gewilde horlogeband opdragen. Om u het beste van dienst te zijn neem wederom uw horloge graag mee naar één van de winkels.

Horlogebanden verkleinen/vergroten

Ook al heeft u uw horloge of armband niet bij ons gekocht, toch kunt u terecht voor het verkleinen/vergroten van Ook al is uw horloge of armband niet bij ons aangekocht, dan ook kunt u terecht voor het verkleinen/vergroten van uw sieraad. Dit wordt meestal aangenomen op één uur wachttijd, daarom is het handig dit voorafgaand aan het winkelen af te geven.

Hiervoor vragen wij €5,- per horloge/armband. (Gouden horloges/armbanden niet inbegrepen).

Horloge stiften, knopjes, uurwerken en overige reparaties

Voor deze speciale ingrepen m.b.t. horloges hebben wij niet altijd zelf de techniek in huis om u van dienst te kunnen zijn. Daarom werken wij nauw samen met een horlogemaker die deze diensten voor ons kan uitvoeren. Het is van belang dat bij deze speciale ingrepen vooraf goed besproken wordt wat de reparatie precies inhoudt of eventuele prijsafspraken te maken.