Horlogemerken

Het kopen van een horloge in een fysieke winkel kent vele voordelen ten opzichte van het online aanschaffen van een horloge. Ondanks dat misschien niet de gehele collectie aanwezig is in de winkel, kan van de onderstaande merken ieder verkrijgbaar model (individueel) besteld worden door ons bij de leverancier.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw horloge u direct past; een metalen band wordt per direct ingekort. Het instellen van een digitaal horloge kan soms best lastig zijn, maar ook dit nemen wij u uit handen en zorgen ervoor dat uw horloge op de juiste tijd wordt ingesteld. Tevens heeft u door het kopen in een fysieke winkel een plaats waar u altijd kunt terug gaan voor advies of indien er onverhoopt iets met uw horloge blijkt te zijn.

CASIO

Casio is een van de meest bekende en geliefde horlogemerken ter wereld. Wie kent niet de G-Shock, Baby G, Mudman, Atomic Solar horloge, of vele andere modellen zoals bijvoorbeeld de Casio horloges met rekenmachine of afstandsbediening? Sinds enige tijd biedt Casio echter ook een collectie zeer stijlvolle horloges aan, de Edifice collectie, met zelfs een goudkleurig horloge.

Van Verseveld is dé officiële dealer van Casio Watch in Heerlen en omstreken en u vindt dan ook een zeer uitgebreide collectie in onze winkel. Een mooie collectie tophorloges waarin u zeker een horloge naar uw wens kan vinden.

CASIO SMARTWATCHES

Casio smartwatches zijn het slimme horloge dat iedere avonturier wil. Robuust, krachtig en superfunctioneel. Een Casio 'Outdoor' smartwatch kun je syncen met een Android smartphone, maar ook met een iPhone. Je kunt eindloos veel apps downloaden die je helpen bij je outdooractiviteiten. Download kaarten voor je wandelingen of fietstochten en lees je routes eenvoudig uit. Bekijk de eindeloze functionaliteit van een Casio smartwatches in onze shop of bezoek Smarthorloges.com in Zenderen, waar de horloges letterlijk om je heen hangen.

Kijk voor de gehele collectie op  https://www.casio-europe.com/nl/

ICE WATCH

ICE WATCH is een hip en trendy horlogemerk wat heerlijk fris oogt bij iedere outfit. Het motto van het merk is "Change. You can." De horloges worden ontworpen in België, en geassembleerd in China. Het mechanisme is afkomstig van Japan (Miyota, dochtermaatschappij van Citizen). De kast en de riempjes zijn plastic (polyamidepolyurethaan of siliconen) in verschillende kleuren, van transparant tot fluorescerend.

Kijk voor de gehele collectie op  https://www.ice-watch.com/nl

OLYMPIC

Het merk Olympic is in 1956 opgericht door de heer Isaac Arbeid. In de loop der jaren is het merk gegroeid tot een gevestigde naam in de horloge- en sieradenbranche. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, 3 jaar garantie en natuurlijk de fraaie ontwerpen zijn Olympic horloges geschikt voor iedereen die zoekt naar een mooi en betaalbaar horloge.

Kijk voor de gehele collectie op  https://www.olympichorloges.nl

DAVIS

Al bijna 25 jaar staat Davis voor leuke scherp geprijsde horloges van een goede kwaliteit. En omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, bestaat de Davis-collectie uit 5 stijlen. Zo is er voor iedereen wat te vinden.

De ringhorloges zijn twee sieraden in één: een spraakmakende ring en een mini horloge. De ringhorloges bevatten een quartz uurwerken, zijn afgesloten met saffierglas en zijn waterdicht tot 3ATM, dus spatwater bestendig maar u kunt er NIET mee afwassen of zwemmen!

Davis ringhorloges leverbaar in twee soorten, de Sofia watch en de Maya watch. Davis Sofia watch is verstelbaar en de Davis Maya watch is leverbaar in 3 formaten. U kunt kiezen uit verschillende kleuren voor de kast en wijzerplaat.

Kijk voor de gehele collectie op  www.davis.nl

LORUS BY SEIKO

In 1982 werd het merk Lorus voor het eerst op de markt gebracht. De Lorus horloges zijn niet alleen uiterst betaalbaar, maar ook de kwaliteit van het horloge is uitstekend. Dit is niet gek, als je weet dat er gelijkwaardige onderdelen worden gebruikt als in de uiterst betrouwbare Seiko horloges. Deze horloges hebben een lange levensduur en van de aankoop zult u geen spijt krijgen.

De collectie met Lorus horloges bestaat uit een grote variatie modellen. Zo zijn er sportieve tot elegante modellen. De Lorus herenhorloges hebben een sportief uiterlijk en sommige modellen zijn zelfs een beetje robuust te noemen. Naast deze sportieve modellen zijn de elegante modellen van Lorus natuurlijk zeer in trek. De collectie Lorus dameshorloges is subtiel met een enkele kleurige uitspatting. Natuurlijk zijn alle horloges voorzien van de geweldige kwaliteit met de bijbehorende lange levensduur en de lage verkoopprijs.

Kijk voor de collectie op www.loruswatches.com/

OOZOO

Van Verseveld Heerlen is officieel dealer van OOZOO horloges, één van Nederlands leukste en betaalbare fashion merken. OOZOO staat voor trendy horloges voor een aantrekkelijke prijs. Kies nu één van onze modellen uit onze uitgebreide collectie.

Kijk voor de gehele collectie op http://www.oozoo.nl/

OOZOO SMARTWATCHES

Deze fashionable designs van de OOZOO Smartwatches collectie zijn de slimme oplossing voor dames en heren. De neutrale kleuren en mesh armbanden maken het horloge tot een elegant accessoire, dat bij iedere outfit past. Houd je van afwisseling? Dat kan! De horlogebanden zijn namelijk verwisselbaar. 

Q&Q BY CITIZEN

De missie van Q&Q is om het dagelijks leven van mensen in de wereld te verrijken door hen een kwalitatief, betrouwbaar Japans horlogemerk te tonen. Dit doen ze door hun zeer betaalbare collecties overal en voor iedereen beschikbaar te stellen.

De filosofie is geworteld in de woorden die beginnen met 'Q': de merknaam staat oorspronkelijk voor "Quality and Quantity". Door een grote keuze aan ontwerpen en collecties aan te bieden, kunt u een horloge vinden dat bij alle mode, gevoelens en gelegenheden past.