Goud & Zilver

In- en verkoop

Al langer dan 40 jaar handelen wij in gouden- en zilveren sieraden alsook munten.

Inkoop

Al uw gouden- en/of zilveren sieraden worden per karaat (8K, 9K, 10K, 14K, 18K) gewogen en dan berekend aan de hand van de laatste goudkoers. Ditzelfde geldt voor zilver (835 of 925). Bij de inkoop van uw gouden- en/of zilveren sieraden wordt de waarde geschat en vervolgens, natuurlijk met uw goedkeuring, direct contant uitbetaald.

Bij verkoop van al uw munten, sieraden of horloges dient u 18 jaar of ouder te zijn en in het bezit van een geldig legitimatiebewijs.

Verkoop

Op onze locatie in Heerlen vindt u een ruime collectie gouden sieraden. Wij hanteren een scherpere prijs dan een willekeurige juwelier bij de verkoop van onze sieraden. Zit er niet bij wat u zoekt, geef het door aan één van onze personeelsleden. Indien mogelijk, stellen wij u op de hoogte wanneer het betreffende sieraad binnen is.

Bij verkoop van al uw munten, sieraden of horloges dient u 18 jaar of ouder te zijn en in het bezit van een geldig legitimatiebewijs.

Munten/horloges

Wilt u uw gouden munten verzameling verkopen? Ook dat is geen probleem. Kom langs voor een vrijblijvende taxatie van uw munten. Bij verkoop van al uw munten, sieraden of horloges dient u 18 jaar of ouder te zijn en in het bezit van een geldig legitimatiebewijs.

Weegapparatuur

Het is belangrijk dat je waar krijgt voor je geld, of je het nu koopt of verkoopt. Een weegschaal zorgt ervoor dat de koop klopt. Wij hebben keuzes uit accurate, digitale schalen die kunnen rekenen tot in de sub grammen (0.1, 0.01 en zelfs 0,001 gram) en dat tot wel 500 gram. Voor het actuele aanbod verwelkomen wij u graag  in één van onze winkel.